Offerte ?

De sailcloth tent
17/01/2020

Heb je ook zoveel zin om een mooi tuinfeest te geven? Maar ben je er toch niet gerust in wat de weergoden in België zullen voorspellen? Dan biedt de sailcloth tent misschien wel het geschikte alternatief om deze zorgen volledig weg te werken.

Eerst en vooral is de sailcloth tent een streling voor het oog. Haar feeërieke lijnen en contouren zorgen direct voor een romantische en idyllische sfeer, die iedereen een wow-gevoel bezorgt.

Neem daarbij de mogelijkheid dat de tent volledig afsluitbaar is met zijwanden, maakt dat zij ook voor alle weersomstandigheden de gepaste oplossing kan bieden. Deze zijwanden zijn bovendien volledig transparant of dicht te verkrijgen.

Nog een reden om voor deze tent te gaan is haar modulair karakter. Dit maakt dat we ze kunnen vergroten of verkleinen in functie van uw wensen. Zo heb je nooit het gevoel dat men zich of in een te grote tent bevindt enerzijds of zich voelt als een sardine in blik anderzijds.

Bovendien hoeft dit type tent heel weinig tot geen extra aankleding. Een trendy guirlande doorheen de tent zorgt voor het web-effect waardoor bloemen alleen maar de extra kers op de taart zijn.

Indien je interesse hebt in deze prachtige en veelzijdige tent, vraag dan snel je offerte aan!