Offerte ?

Pagodetent

Indien u op zoek bent naar een tent die u voor allerlei gelegenheden kunt gebruiken, is de pagodetent die Tienda Events aanbiedt de ideale oplossing.

Dubbel voordeel

De pagodetent is een veel gevraagd item. Deze kwalitatieve tent beschikt immers over twee grote voordelen. Enerzijds bestaat de mogelijkheid om de tent gedeeltelijk open te laten bij mooi weer of volledig te sluiten in geval van slecht weer. Anderzijds kunnen deze tenten modulair gekoppeld worden, waardoor u de grootte van de tent helemaal kan afstemmen op uw noden en wensen.

Diverse maten

De standaardmaten zijn beschikbaar in 4m x 4m, 5m x 5m en 6m x 6m. Deze verschillende maten kunnen op hun beurt eindeloos aan elkaar gekoppeld worden in verschillende wind- en waterdichte opstellingen.

Geschikt voor een veelvoud aan gelegenheden

De pagodetent is meer dan een gewone partytent. We plaatsten deze tenten reeds voor uiteenlopende gelegenheden: communiefeest, babyborrel, verjaardagsfeest, netwerkevent, jubileum, huwelijksfeest, ceremonie, bedrijfsfeest, teambuilding, beursstand, noem maar op. Interesse in de pagodetent voor uw evenement? Neem dan zeker even contact met ons op en breng ons op de hoogte van uw plannen.

Flexibel

Steeds bereikbaar

contacteer ons snel !

Vraag uw offerte voor onze tenten