Offerte ?

Sailcloth tent

Een evenement gepland in exclusieve stijl? Tienda Events biedt u graag de technische ondersteuning voor het plaatsen van sailcloth tenten.

Adembenemend effect

De sailcloth tent of silhouettetent is momenteel één van de meest prestigieuze tenten op de markt en kan dan ook niet ontbreken in ons aanbod. Haar sierlijke, feeërieke stijl zorgt voor de verbluffende touch aan uw outdoor event. Neem daarbij de mogelijkheid om de tent volledig te voorzien van (transparante) zijwanden en u hebt de supercombinatie om er een schitterend feest van te maken.

Diverse afmetingen

Onze sailcloth tenten zijn van Amerikaanse makelij en standaard verkijgbaar in volgende afmetingen: 10m x 10m, 10m x 16m, 10m x 22m, 10m x 27m. Bredere of grotere afmetingen zijn steeds op aanvraag beschikbaar.

Elegantie en functionaliteit

Deze tent is uitermate geschikt voor uw event indien men opteert van de combinatie van elegantie en functionaliteit. Deze tenten zijn uiterst geschikt voor communiefeest, babyborrel, verjaardag, jubileum, huwelijk, ceremonie, bedrijfsfeest, teambuilding, beursstand, …

Interesse in onze sailcloth tenten? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Flexibel

Steeds bereikbaar

contacteer ons snel !

Vraag uw offerte voor onze tenten