Offerte ?

Stretchtent

De stretchtenten van Tienda Events zijn ware eyecatchers voor uw event. Haar flexibele vorm en elegante contouren maken het mogelijk om telkens weer een unieke opstelling te realiseren.

Perfecte integratie

Onze zandkleurige stretchtenten zijn van Zuid-Afrikaanse origine. De houten palen en het open gevoel in de tent zorgen ervoor dat u één bent met de omgeving. Ook dit type tent is net zoals de pagode modulair en kan aan elkaar gekoppeld worden. De stretchtent is niet afsluitbaar met zijwanden, maar het is wel mogelijk om één van de vier zijden lager naar de grond te trekken. Op die manier wordt de beschutting tegen wind en regen aanzienlijk vergroot.

Voor alle ruimtes

De standaardmaten zijn beschikbaar in 5m x 10m, 10m x 10m, 10m x 12m, 10m x 15m. Deze verschillende maten kunnen steeds aan elkaar gekoppeld worden waardoor het eveneens mogelijk is om grotere ruimtes te overkoepelen.

Omgeving op nummer één

Deze tenten zijn uitermate geschikt voor uw outdoor event waarbij u op en top wilt genieten van de omgeving. Bovendien zijn stretchtenten ideaal voor uiteenlopende gelegenheden: communiefeest, babyborrel, verjaardag, jubileum, huwelijk, ceremonie, bedrijfsfeest, teambuilding, beursstand, …

Graag bijkomende informatie? Contacteer dan zeker even Tienda Events in Duffel via onze contactpagina.

Flexibel

Steeds bereikbaar

contacteer ons snel !

Vraag uw offerte voor onze tenten