Offerte ?

Totaalconcepten

Tienda Events is enerzijds gespecialiseerd in het verhuur van tenten en evenementmateriaal, en spitst zich anderzijds ook toe op het organiseren van totaalconcepten.

Indoor en outdoor event op maat

Hebt u nood aan één contactpersoon om alles voor u tot in de puntjes te organiseren? Een planner die u door het hele proces begeleidt? Dan stippelen wij graag met u, uw gewenste route uit zodat u zorgeloos kan genieten van uw indoor of outdoor event. Neemt u toch graag enkele stappen voor uw eigen rekening? Geen probleem, we werken steeds op uw maat, naar uw wensen en budget.

Kwalitatieve samenwerking

Wij hebben een behoorlijke basis aan materialen in eigen beheer. Deze plaatsen en onderhouden wij zelf uiteraard met de grootste zorg. Om ons assortiment echter voldoende ruim te houden in breedte en volume, werken wij samen met enkele zorgvuldig uitgekozen partijen. Deze partners werden gekozen op basis van kwaliteit en flexibiliteit. Deze waarden dragen wij zelf immers hoog in het vaandel.

Een totaalconcept op maat van uw event? Neem even contact met ons op en schakel ons in voor de organisatie van uiteenlopende gelegenheden: communiefeest, babyborrel, verjaardag, jubileum, huwelijk, ceremonie, bedrijfsfeest, teambuilding, beursstand, …

Flexibel

Steeds bereikbaar

contacteer ons snel !

Vraag uw offerte voor uw totaalconcept